ingrediente:
1/2 de kilogram de intestine de pui
o cana de faina si sare dupa gust
o jumatate de cana de boabe de soia
un ou mare
6 frunze de dafin uscate
o jumatate de ceasca de otet
ulei pentru prăjit
Instructiuni de gatit:
Curățați bine intestinele prin împingerea ușoară cu degetele pentru a îndepărta toată mizeria rămasă. Treceți apă rece prin intestin folosind un furtun de apă mic sau pentru a fi siguri că sunt bine spalate deschideți-le cu o foarfeca și curățați cu apă curentă. După aceea fierbeți-le adăugând sare și piper în timp ce fierbeți.
Adăugați oțet, apoi fierbeți până când intestinele sunt fragede (aproximativ 30 de minute). Se scurge și se lasă să se usuce.
Într-un vas mare, se pun intestinele tăite în lungimea dorită (aproximativ 5 cm.).
Adăugați în ou, sos de soia și restul ingredientelor. Se amestecă bine toate ingredientele.
Prăjiți totul până devine maro auriu.
Comentarii
Trimiteți un comentariu