o cană de carne de porc tocată presărată cu sare fin măcinată
o cană fierbinte de cafea puternică
o cană de zahăr tos
câte o lingurita de nucsoara si scortisoara
o linguriță de bicarbonat de sodiu
2 ouă, bine bătute
2/3 cana de melasă
3 cesti de făină
2 căni de stafide
o cană de coacăze
o linguriță de coajă rasă de portocală
Puneți carnea de porc într-un castron și turnați cafeaua fierbinte peste ea. Așteptați până se răcește. Combinați zahărul, condimentele, făina și sifonul; amestecați în amestecul de carne de porc și apoi adăugați ouăle bine bătute și melasa.
Presarati 2 linguri de faină peste stafide și coacăze. Se adaugă peste carnea de porc, amestecând până se omogenizează bine. Adăugați lingurița de portocală rasă și amestecați din nou.
Utilizați o tavă mare de copt (25 cm.) tapetată cu trei straturi de hârtie de copt.
Coaceți la 140 ° C timp de aproximativ 3 ore.
Comentarii
Trimiteți un comentariu